WRA Groep Amsterdam Cursus kwaliteitszorg en veiligheid
Cursus kwaliteitszorg en veiligheid
Om een goed facilitair medewerker te zijn is het erg belangrijk om op de juiste manier met mensen om te gaan. Dit heeft te maken met dienstverlening, gastvrijheid, omgangsvormen,
klachtenbehandeling en collegialiteit.
Met andere woorden; hoe is je gedrag tegenover gasten, collega's, opdrachtgever, leveranciers en alle andere mensen waarmee je tijdens het werk te maken krijgt. Al deze mensen beoordelen het facilitair bedrijf waar jij voor werkt, naar aanleiding van jouw gedrag.
More information
Teacher De VOP info fiche
De VOP info fiche
Short disription of the Flemish supporting measure
More information
Teacher.  DIF
DIF
Disclosure of Information Form
More information
Teacher. Disability statement
Disability statement
Statement developed by Petroc to ensure maximum opportunities are provided for students
More information
Teacher Dossier VOP
Dossier VOP
VOP the document with full explanation
More information
CVPO Employee Cleanroom
Employee Cleanroom
Only available in Dutch
More information
Barefoottrainer Ensuring Effective Learning
Ensuring Effective Learning
The learner learns to outline a system of categorizing learning styles, review a training plan to meet variation in learning styles, explore how technology can accommodate variations in learning styles and produces a delivery plan, identifying types resources required for learners including those identified with special needs.
More information
Cedris Eureka
Eureka
Eureka is een leermethode waarbij de leerling zelf waarheden en regels leert vinden. Het centrale uitgangspunt van deze methodiek is dat werkzoekenden begeleid worden bij het zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid vinden van werk. Het materiaal is gericht op mensen vanuit de sociale werkvoorziening in te laten stromen in de reguliere arbeidsmarkt.
More information
Interconnect / Cedris EVC voor de ondergrens
EVC voor de ondergrens
EVC staat voor eerder of elders verworven competenties, een nieuwe vorm voor het verkrijgen van certificaten en diploma’s. Niet meer naar de dagschool of het leerlingstelsel maar aan de hand van de dagelijkse praktijk laten zien dat je de kennis, vaardigheid en houding bezit die past bij een kwalificatie waarvoor de kandidaat gekozen heeft. Naast het verzilveren van de kennis, vaardigheden en houding van de kandidaten biedt EVC ook een unieke mogelijkheid om in kaart brengen waar zich gaten bevinden in de kennis, vaardigheden en houding van de kandidaat zodat hierop onderwijs op maat kan worden aangeboden waardoor kandidaten zich via een korte en eenvoudige weg de gemiste kennis, vaardigheden en houdingsaspecten aan kunnen leren. Het instrument bevat voor zes kwalificaties meetinstrumenten, kandidatenprofielen, rolbeschijvingen, portfolio formats & EVC rapport formats.
More information

Page 4 of 22First   Previous   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Next   Last   
Copyright © 2021 iLAEBOR  |  Login